Dănciulescu: Cred că Mihai Teja este cea mai bună soluţie pentru Dinamo

Oficialul dinamovist Ionel Dănciulescu a declarat, sâmbătă, că numirea lui Mihai Teja la conducerea tehnică a FC Dinamo nu a fost oficializată, dar în opinia sa fostul selecţioner al echipei de tineret a României este cea mai bună soluţie pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

81 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu: Cred că Mihai Teja este cea mai bună soluţie pentru Dinamo

Mihai Teja (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Din câte ştiu nu s-a oficializat numirea lui Mihai Teja. Vom vorbi după 1 ianuarie. Vin sărbătorile şi ne vom bucura de ele. Momentan sunt discuţii, dar nimic mai mult. Cred că el este cea mai bună soluţie pentru Dinamo. A demonstrat pe unde a fost că face treabă. Am mare încredere în el. Îmi doresc ca Dinamo să redevină echipa care se bătea la locul 1", a spus Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu a mai afirmat că mijlocaşul Valentin Lazăr nu este transferabil. "Lazăr este netransferabil şi o să rămână cu siguranţă în curtea noastră", a subliniat el.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că selecţionerul reprezentativei de tineret, Mihai Teja, şi-a reziliat contractul cu FRF şi va prelua conducerea tehnică a echipei Dinamo.

Mihai Teja se afla la conducerea reprezentativei de tineret a României din data de 6 noiembrie.

Luni, acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că antrenorul echipei va fi stabilit după sărbători, refuzând să comenteze informaţiile vehiculate în mass-media, potrivit cărora Mihai Teja va prelua conducerea tehnică a formaţiei "alb-roşii". Acţionarul a precizat că Ionel Dănciulescu, cel care a condus echipa ca interimar după demisia lui Flavius Stoican, va rămâne în cadrul clubului.

Tehnicianul Flavius Stoican şi-a reziliat, la 12 noiembrie, pe cale amiabilă, contractul cu FC Dinamo, în locul său fiind numit până la finalul turului Ligii I Ionel Dănciulescu, cel care a ocupat până la acea dată funcţia de director general al clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici