Dănciulescu: Nu e nicio problemă dacă vine Rednic, e unul dintre cei mai buni antrenori

Tehnicianul dinamovist Ionel Dănciulescu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu ar avea nicio problemă dacă Mircea Rednic ar veni la Dinamo, apreciind că acesta este unul dintre cei mai buni antrenori cu care a lucrat.

73 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu: Nu e nicio problemă dacă vine Rednic, e unul dintre cei mai buni antrenori

Ionel Dănciulescu (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Eu personal nu ştiu absolut nimic, eu sunt doar un angajat al clubului şi am răspuns afirmativ solicitării venite din partea clubului. Dacă vine nea Mircea, din punctul meu de vedere nu e nicio problemă, e unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat eu. Decizia aparţine însă conducerii. În ceea ce mă priveşte, nu va fi nicio problemă pentru că e o chestiune temporară. Important este ca eu să termin cu bine aceste meciuri şi să ne calificăm mai departe în Cupa Ligii. Poate să vină oricine, mai ales că eu nu deţin licenţa Pro. Ceea ce îmi doresc este să-mi fac treaba cât mai bine în această perioadă", a declarat Dănciulescu.

Presa sportivă a scris că antrenorul Mircea Rednic negociază cu oficialii FC Dinamo pentru a prelua echipa pregătită interimar de Ionel Dănciulescu după demisia lui Flavius Stoican.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici