Dănciulescu: Pentru a avea un cadou complet trebuie să câştigăm la Cluj

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, miercuri, că pentru a avea un cadou complet de sărbători echipa pregătită de Mircea Rednic ar trebui să caştige în ultimul meci din acest an, cel cu CFR Cluj, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I.

86 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu: Pentru a avea un cadou complet trebuie să câştigăm la Cluj

Dănciulescu: Pentru a avea un cadou complet trebuie să câştigăm la Cluj (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Cadoul pentru prima echipă în mare parte este obţinut pentru că suntem bine în toate cele trei competiţii în care suntem angrenaţi în acest an. Dar mai avem nevoie de o victorie la Cluj pentru a avea un cadou complet. Secretul victoriilor din ultima perioadă este stabilitatea financiară şi aici este meritul domnului Negoiţă, în plus avem un antrenor experimentat şi un grup extraordinar cu jucători cu caracter. Şi asta se vede meci de meci, chiar dacă nu practicăm tot timpul un joc tocmai plăcut. Pe noi ne interesează să obţinem obiectivele pe care ni le-am propus", a afirmat Dănciulescu.

Oficialul grupării dinamoviste consideră că atacantul francez Harlem Gnohere a devenit popular în rândul fanilor datorită faptului că este golgheterul echipei: "«Bizonul» este popular pentru că este golgheterul echipei, e un transfer reuşit din toate punctele de vedere şi e normal să fie adulat de către cei mici. Eu cred că despre o eventuală plecare ar trebui să vorbim după meciul de la Cluj. Mai avem un meci important pentru bunul mers al lucrurilor la Dinamo. Şi ceea ce este important este că lucrurile merg într-o direcţie bună şi roadele încep să se vadă".

Jucătorii echipei Dinamo au împărţit, miercuri, cadouri, la Hotel Rin, copiilor de la centrul de juniori din cadrul clubului. "Le-am fãcut copiilor o bucurie de final de an. E o bucurie şi pentru noi că ne aflăm în mijlocul lor, iar copiii sunt bucuroşi să se afle în mijlocul jucătorilor", a mai spus Dănciulescu.

Atacantul camerunez Marcel Essombe e mulţumit de evoluţiile sale şi speră să aibă mai multe anul viitor. "Anul acesta a fost bun pentru mine. Sper ca anul viitor să fie la fel de bun. Când câştigăm, totul e bine. Suntem fericiţi, bucuroşi, atât noi, cât şi suporterii. Secretul nostru e că am luat fiecare meci în parte şi am dat totul, chiar dacă pierdeam, remizăm sau învingeam. Realitatea în fotbal e că toată lumea se uită la cine înscrie un gol, nu la toată echipa. Dar să nu uităm că la un gol toţi contribuie, portarul, fundaşii şi mijlocaşii", a declarat Essombe.

Dinamo va juca, duminică, de la 20.30, în deplasare, cu CFR Cluj, în etapa a XXIII-a a Ligii I, ultima din 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici