Dănciulescu: Steaua e calificată fără probleme

Directorul general al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, joi, că Steaua se poate considera calificată în play-off-ul preliminariilor Ligii Campionilor, după ce a reuşit să obţină un rezultat de egalitate în deplasare cu FK Aktobe, scor 2-2.

127 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu: Steaua e calificată fără probleme

Ionel Dănciulescu (Imagine: George Filip/ Mediafax Foto)

"Steaua a obţinut un rezultat bun. Jocul a lăsat un pic de dorit, dar eu cred că sunt calificaţi fără probleme. Petrolul şi Astra au meciuri grele, dar sperăm să se califice toţi pentru că avem nevoie de puncte pentru coeficienţii UEFA. Asta va ajuta fotbalul românesc să aibă cât mai multe echipe în cupele europene", a declarat Dănciulescu.

Antrenorul Flavius Stoican consideră că rezultatul steliştilor este bun, chiar dacă nu au reuşit un joc de calitate în Kazahstan: "În ceea ce o priveşte pe Steaua, cred că se va calfica. Chiar dacă au obţinut doar un rezultat de egalitate, a fost un meci destul de greu, un teren prost, plus o agresivitate peste medie a echipei gazdă. E bine că au reuşit să scoată un rezultat de egalitate şi că au marcat".

Echipa Steaua a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), partida susţinută, miercuri, în deplasare, în faţa formaţiei FK Aktobe (Kazahstan), contând pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Returul va avea loc în 6 august, de la ora 20.30, la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici