Danemarca a învins Irlanda, scor 5-1, şi s-a calificat la Campionatul Mondial din 2018

Echipa naţională a Danemarcei s-a calificat la Campionatul Mondial de fotbal din 2018, după ce a învins, marţi, la Dublin, cu scorul de 5-1, reprezentativa similară a Irlandei, în cea de-a doua manşă a barajului.

286 afișări
Imaginea articolului Danemarca a învins Irlanda, scor 5-1, şi s-a calificat la Campionatul Mondial din 2018

Danemarca a învins Irlanda, scor 5-1, şi s-a calificat la Campionatul Mondial din 2018

În tur, cele două echipe au remizat, sâmbătă, scor 0-0, la Copenhaga.

În partida de marţi seară, oaspeţii au deschis scorul în minutul 6, prin Shane Duffy, dar danezii au reuşit să revină şi să înscrie de cinci ori. Andreas Christensen a egalat în minutul 29, după care Christian Eriksen a marcat de trei ori, în minutele 32, 63 şi 74. Scorul final a fost stabilit de Nicklas Bendtner, din penalty, în minutul 90.

Irlanda: Randolph - Christie, Duffy, Clark (Long 71'), Ward - Hendrick, Arter (McGeady 46'), Meyler (Hoolahan 46'), Brady, McClean - Murphy. Selecţioner: Martin O'Neill.

TITLURILE ZILEI

Danemarca: Schmeichel - Kjaer, Christensen, Bjelland - Poulsen (Cornelius 70'), Delaney, Kvist, Larsen (Ankersen 54') - Eriksen - Jorgensen (Bendtner 84'), Sisto. Selecţioner: Age Hareide.

Celelalte echipe calificate la Campionatul Mondial din Rusia, în urma meciurilor de baraj, sunt Suedia, Croaţia şi Elveţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici