Daniel Chiriţă: E posibil să am o colaborare cu Petrolul la nivelul centrelor de copii şi juniori

După performanţa României de la U21, se vorbeşte din ce în ce mai mult de importanţa acordată centrelor de copii şi juniori. Următoarea echipă care ar urma să investească serios în această privinţă este Petrolul Ploieşti. Daniel Chiriţă ar urma să coordoneze centrele.

187 afișări
Imaginea articolului Daniel Chiriţă: E posibil să am o colaborare cu Petrolul la nivelul centrelor de copii şi juniori

Daniel Chiriţă: E posibil să am o colaborare cu Petrolul la nivelul centrelor de copii şi juniori

Petrolul a pornit de jos, din ligile inferioare, dar sezon după sezon a investit şi acest lucru s-a văzut. A adus nume importante la echipă, fotbalişti ”căliţi” în prima ligă, iar acum se află pe punctul de a reveni în primul eşalon. Acum, din câte se pare, finanţatorii şi-au schimbat strategia radical. Sunt decişi să se gândească mai mult la viitorul echipei şi vor să investească în centrele de copii.

”Sunt petrolist 100% şi e posibil să am o colaborare cu echipa. Am un centru de copii şi juniori şi am vorbit cu conducerea să creăm în jurul clubului Petrolul ceva. Pentru că e un brand foarte mare, putem să investim în centre. Eu o să fiu directorul general.

În momentul de faţă suntem în discuţii şi sperăm ca până la sfârşitul anului să îi dăm drumul proiectului. Sunt multe grupe în Prahova şi ar fi benefic să-i strângem pe toţi la un loc. Primăria nu va fi implicată, doar Veolia, finanţatorii clubului”, a declarat Daniel Chiriţă pentru ProSport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici