Daniel Isăilă: A fost o partidă tensionată la finalul căreia a rezultat un 1-1 pentru Steaua

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Daniel Isăilă, a declarat, duminică seară, după remiza din meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1, că acest rezultat este în favoarea liderului Ligii I, Steaua Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

200 afișări
Imaginea articolului Daniel Isăilă: A fost o partidă tensionată la finalul căreia a rezultat un 1-1 pentru Steaua

Daniel Isăilă (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"A fost o partidă tensionată, cu încărcătură pshihică foarte mare, la finalul căreia a rezultat un 1-1 pentru Steaua. Este frustrant să fi egalat în prelungiri, dar asta e viaţa. Am început bine organizaţi, am am avut agresivitate, nu le-am permis celor de la Petrolul să-şi facă jocul obişnuit. După eliminarea lui Laban, gazdele au revenit graţie jucătorilor de calitate pe care îi au. Egalarea a venit frustrant pentru noi, pe final, şi aşa s-a scris istoria jocului. Ar fi fost o victorie de care nu m-aş fi bucurat, Răzvan Lucescu îmi este prieten, ştiu cât suferă când pierde, bucuria mi-ar fi fost reţinută. Măţel nu a jucat pentru că a acuzat probleme la spate, la nervul sciatic. În privinţa neutilizării lui Budescu, decizia a fost a conducerii. În ce mă priveşte, i-am spus că a avut trei jocuri modeste în acest an. Steaua rămâne principala favorită la titlu. Aşa cum am spus la începutul campionatului, noi vom juca fiecare meci pentru victorie, ar fi absurd să abandonăm lupta", a afirmat Isăilă.

TITLURILE ZILEI

Echipa Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. Oaspeţii au deschis scorul prin autogolul lui Alcenat, din minutul 42, gazdele reuşind egalarea prin prin Hoban, în minutul 90+2.

Astra Giurgiu a jucat în inferioritate numerică din minutul 73, după eliminarea lui Laban pentru un fault din spate asupra lui Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici