Daniel Isăilă: FC Vaslui nu îşi mai permite paşi greşiţi, dar noi mergem să luăm puncte

Antrenorul FC Braşov, Daniel Isăilă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este echipa sa va merge la Vaslui cu gândul la un rezultat avantajos, chiar dacă adversarii se află în situaţia de a nu îşi mai permite să piardă puncte, mai ales pe teren propriu.

14 afișări
Imaginea articolului Daniel Isăilă: FC Vaslui nu îşi mai permite paşi greşiţi, dar noi mergem să luăm puncte

Daniel Isăilă: FC Vaslui nu îşi mai permite paşi greşiţi, dar noi mergem să luăm puncte (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Urmează să jucăm în compania unui adversar cu mari pretenţii, care are în lot mulţi jucători de valoare şi care în mod cert nu îşi mai permite paşi greşiţi. Cu toate acestea, noi nu trebuie să ne gândim decât la ce avem de făcut în teren, să rămânem pe aceeaşi linie pe care am început campionatul şi să nu ne lăsăm deloc intimidaţi de numele adversarului cu care urmează să jucăm. Vasluiul este echipa care în ultimii ani a făcut cele mai spectaculoase transferuri, dar până la urmă, chiar şi aşa, au avut în început de campionat, nu tocmai convingător. Pornim optimişti, şi nu ne temem, eu cred că înainte de meci Dumnezeu îţi dă un punct iar apoi tu mai trebuie să lupţi pentru celelalte două", a spus Isăilă.

Antrenorul ardelenilor consideră că FC Braşov are un ascendent moral în faţa vasluienilor, deorece nu a pierdut niciodată în meciurile de campionat. "Se ştie deja că ei ne-au eliminat din Cupa României, dar în rest, noi avem un moral bun în faţa lor, pentru că niciodată nu au reuşit să ne învingă. Sper ca la fel să stea lucrurile şi sâmbătă, şi să ne întoarcem de acolo cu puncte. În ciuda faptului că Vasluiul este o echipă cu pretenţii, eu sunt de părere că în acest moment, la cum s-au cam echilibrat forţele în campionat, oricine poate să bată pe oriocine. Nu prea mai sunt echipe de neînvins. FC Vaslui are într-adevăr 4-5 jucători care pot face diferenţa, dar pe de altă parte, noi am reuşit să cîştigăm în faţa nou-promovateloer, dar ei nu. Cred că meciul de sâmbătă va fi interesant şi disputat. Ştiu că se pleacă greu de la Vaslui cu puncte, dar noi ne vom încerca norocul. Vrem să nu pierdem acolo. Nu ne interesează arbitrajul, trebuie să ne debarasăm de aceste probleme. Şi arbitrii sunt oameni, au fost greşeli şi cu siguranţă vor mai fi, dar acum nu trebuie să le luăm pe toate la modul personal", a declarat Isăilă.

În altă ordine de idei, atacantul portughez Nuno Viveiros a primit acceptul celor de la Poli Iaşi să se antreneze cu FC Braşov. Fotbalistul s-a prezentat joi, la antrenamente la Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici