Daniel Opriţa a semnat contractul pentru postul de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti

Daniel Opriţa a semnat, joi, contractul pentru postul de antrenor principal al echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, a declarat, pentru MEDIAFAX, comandantul clubului, Pompiliu Bixi-Mocanu.

176 afișări
Imaginea articolului Daniel Opriţa a semnat contractul pentru postul de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti

Daniel Opriţa a semnat contractul pentru postul de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti

Steaua a ratat şansa de a participa la barajul pentru promovarea în Liga 3, după ce a fost învinsă de Carmen Bucureşti (scor 1-0), în ultima etapă din play-off-ul ligii a patra din Bucureşti, cedând prima poziţie în clasament după ce a deţinut-o aproape tot sezonul. Steaua va evolua pentru al treilea sezon consecutiv în Liga 4, lucru care i-a deranjat teribil pe suporteri. La 24 de ore de la eşecul cu Carmen, Marius Lăcătuş şi Ştefan Iovan şi-au depus demisiile. Anterior, Steaua a ratat promovarea în faţa Rapidului, care acum a ajuns în Liga 2.

În cariera sa de antrenor, Daniel Opriţa le-a pregătit pe Metalul Reşiţa, Juventus Bucureşti (acum redenumită Daco-Getica), CSM Şcolar Reşiţa, FC Voluntari şi CS Mioveni. Cea mai importantă realizare a avut-o pe banca tehnică a echipei Juventus, pe care a promovat-o în Liga 2 şi mai apoi în Liga 1. Ultimele trei mandate s-au încheiat fără a-şi îndeplini obiectivul. Cu Reşiţa n-a obţinut promovarea în Liga 2, la Voluntari a stat o lună, iar la Mioveni a rămas aproximativ cinci luni şi şi-a reziliat contractul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici