Daniel Pancu: După golul doi al Stelei, Rapid nu a mai existat pe teren

Atacantul rapidist Daniel Pancu a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu Steaua, că formaţia sa nu a mai existat pe teren după ce a primit golul al doilea.

135 afișări
Imaginea articolului Daniel Pancu: După golul doi al Stelei, Rapid nu a mai existat pe teren

Daniel Pancu (Imagine: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

"Nu am fost ok în prea multe momente ale jocului pentru că ei au avut foarte multe ocazii. Uneori ajungeau la poarta noastră mai uşor decât la antrenament. Din momentul în care au înscris golul doi, cred că Rapid nu a mai existat pe teren. E prima dată când marchez împotriva Stelei şi echipa la care joc nu câştigă. Sper să mai marchez împotriva Stelei şi la 39-40 de ani", a spus Pancu.

Atacantul rapidist a spus că venirea lui Valerii Moraru ca acţionar majoritar este o veste bună: "E prima veste bună după mult timp, a venit la noi în vestiar şi ne-a încurajat. Trebuie făcute lucrurile repede, timpul e scurt, pentru că dacă începem prost 7-8 etape apoi poţi să-l aduci şi pe Messi şi nu mai poţi evita retrogradearea".

Mijlocaşul Valentin Negru a afirmat că după primirea golul al doilea, rapidiştilor le-a fost foarte greu să mai revină din punct de vedere moral. "Primele două goluri au venit în urma unor greşeli foarte mari ale noastre şi ne-a fost foarte greu să revenim. A fost şi cădere fizică, dar moral la 1-2 ne-a fost foarte greu. Consider că mai este nevoie de jucători, pentru că acum suntem doar 14 jucători plus câţiva juniori", a precizat Negru.

Portarul Mircea Bornescu consideră că echipa sa putea pune mai multe probleme Stelei dacă era mai bine pregătită fizic: "Am pierdut din nefericire, dar am întâlnit o echipă foarte bună. Am căzut fizic în repriza a doua din lipsa pregătirii. Îmi pare rău că nu am scos un egal mai ales că noi deschisesem scorul. Steaua e puternică, dar dacă eram noi fizic mai bine aveau un meci mai greu".

Campioana României, Steaua Bucureşti, a debutat cu o victorie în sezonul 2014/2015 al Ligii I, după ce a învins, sâmbătă seară, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Rapid, nou-promovată, în prima etapă a competiţiei.

Pentru Rapid a marcat Pancu '23, iar pentru Steaua au înscris Keşeru '28, Ad. Popa '66 şi Chipciu '72.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici