Daniel Stanciu s-a întors la ASA Târgu Mureş

Daniel Stanciu a revenit în conducerea echipei de fotbal ASA Târgu Mureş, acolo unde mai fusese şi în sezonul trecut, şi va ocupa funcţia de director al departamentului sport, informează site-ul oficial al clubului ASA Târgu Mureş.

503 afișări
Imaginea articolului Daniel Stanciu s-a întors la ASA Târgu Mureş

Daniel Stanciu s-a întors la ASA Târgu Mureş

Săptămâna trecută, Daniel Stanciu a anunţat că demisionează de la ACS Poli Timişoara, alături de antrenorul Florin Marin. Stanciu a primit şansa să revină la ASA Târgu Mureş, club unde în sezonul 2013-2014 a ocupat funcţia de director general.

”Clubul ASA Târgu-Mureş anunţă revenirea în cadrul clubului a domnului Daniel Stanciu, care va ocupa funcţia de director departament sport. Daniel Stanciu a mai activat în cadrul clubului nostru în perioada iunie 2013 - decembrie 2014, formaţia reuşind în acest interval promovarea în prima divizie. Conducerea clubului îi urează mult succes în noua postură”, se arată în comunicatul postat pe site-ul lui ASA.

TITLURILE ZILEI

Un amănunt demn de menţionat este faptul că ASA Târgu-Mureş are la ora actuală un director sportiv, în persoana lui Cristi Bobar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici