Daniil Medvedev, limbaj virulent la adresa arbitrului, în semifinala cu Tsitsipas: „Eşti prost? ”

  • Daniil Medvedev joacă semifinala de la Asutralian Open cu Stefanos Tsitsipas pentru un loc în finala de la Melbourne.
  • Numărul 2 mondial a atras atenţia asupra sa, deoarece a intrat într-un conflict verbal deschis cu arbitrul de scaun, adresându-i injurii şi acuzându-l că nu-l penalizează pe grec.
811 afișări
Imaginea articolului Daniil Medvedev, limbaj virulent la adresa arbitrului, în semifinala cu Tsitsipas: „Eşti prost? ”

Medvedev a susţinut că Tsitsipas primeşte sfaturi de la tatăl său, din loja sa, acesta vorbind cu grecul la fiecare punct, lucru interzis de regulament. Medvedev a reiterat acest lucru în mod constant, primind şi un avertisment pentru încălcare vizibilă a codului de conduită din punct de vedere al adresării de obscenităţi.

"Eşti supărat? Eşti supărat? Pentru ce? Tatăl lui poate antrena fiecare punct? Eşti prost? Tatăl lui poate vorbi la fiecare punct? Tatăl lui poate vorbi la fiecare punct? Tatăl lui poate vorbi la fiecare punct? Răspunde la întrebarea mea. Vrei să răspunzi la întrebarea mea? Vrei să-mi răspunzi la întrebare? Poţi să-mi răspunzi la întrebare, te rog? Poate vorbi tatăl său la fiecare punct?", i-a spus vizibil iritat Medvedev arbitrului de scaun.

Rusul a continuat cu acuzaţiile la adresa arbitrului: „Oh, Doamne! Oh, Doamne, eşti atât de rău, omule! Cum poţi fi atât de rău în semifinalele unui turneu de Grand Slam?"

„Înţelegi, nu? Dacă nu îi dai un avertisment pentru că primeşte sfaturi de la antrenor, eşti - cum să spun - o pisică mică", a mai zis rusul, la capătul setului doi, la scorul de 1-1, căutându-şi cuvintele în engleză, în încercarea de a nu primi încă un avertisment pentru limbaj licenţios.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici