Dănuţ Coman, preşedinte executiv la Astra Giurgiu

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că fostul internaţional Dănuţ Coman a fost numit în funcţia de preşedinte executiv al grupării giurgiuvene.

183 afișări
Imaginea articolului Dănuţ Coman, preşedinte executiv la Astra Giurgiu

Dănuţ Coman, preşedinte executiv la Astra Giurgiu (Imagine: Laurentiu Mich/Arhiva Mediafax Foto)

"Preşedintele Comitetului Director al AFC Astra, Petrică Buduru, l-a numit începând cu data de 1 iunie în funcţia de preşedinte executiv pe Dănuţ Coman, fostul internaţional care în ultimii ani a apărat poarta echipei giurgiuvene", se arată pe site-ul Astrei Giurgiu.

Astra Giurgiu a încheiat sezonul 2014/2015 pe locul patru în Liga I şi va juca în turul doi preliminar al Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici