Dănuţ Lupu, internat cu dublă pneumonie la Spitalul Matei Balş. Doctor: Starea lui este gravă

Dănuţ Lupu este internat, cu dublă pneumonie, în acest moment la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş", susţine ProSport, care a discutat cu apropiaţi ai fostului internaţional român.

10682 afișări
Imaginea articolului Dănuţ Lupu, internat cu dublă pneumonie la Spitalul Matei Balş. Doctor: Starea lui este gravă

Dănuţ Lupu, internat cu dublă pneumonie la Spitalul Matei Balş. Doctor: Starea lui este gravă (Imagine: Cristi Preda/Arhiva Mediafax Foto)

Cătălin Apostolescu, medic primar în cadrul secţiei de terapie intensivă de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş", a declarat pentru Mediafax: "(Dănuţ Lupu-n.red.) este într-o stare gravă. Este internat la secţia de terapie intensivă. Dacă domnul Lupu sau membrii familiei lui vor dori să facă public diagnosticul, sunt liberi să o facă. A fost adus în spital sâmbătă seara. Nu mă pot pronunţa asupra prognosticului, pentru că este sub tratament. Pacientul este conştient în acest moment."

TITLURILE ZILEI

În vârstă de 48 de ani, Lupu s-a retras din activitate în 2001, după ce, de-a lungul carierei, a jucat pentru Dinamo Bucureşti, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid Bucureşti, Brescia (Italia) şi Tzafririm Holon (Israel), câştigând cinci trofee.

La echipa naţională, Dănuţ Lupu a strâns 14 prezenţe, între 1989 şi 1998 şi a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990, disputat în Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici