Dănuţ Lupu, internat cu dublă pneumonie la Spitalul Matei Balş. Doctor: Starea lui este gravă

Dănuţ Lupu este internat, cu dublă pneumonie, în acest moment la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş", susţine ProSport, care a discutat cu apropiaţi ai fostului internaţional român.

10682 afișări
Imaginea articolului Dănuţ Lupu, internat cu dublă pneumonie la Spitalul Matei Balş. Doctor: Starea lui este gravă

Dănuţ Lupu, internat cu dublă pneumonie la Spitalul Matei Balş. Doctor: Starea lui este gravă (Imagine: Cristi Preda/Arhiva Mediafax Foto)

Cătălin Apostolescu, medic primar în cadrul secţiei de terapie intensivă de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş", a declarat pentru Mediafax: "(Dănuţ Lupu-n.red.) este într-o stare gravă. Este internat la secţia de terapie intensivă. Dacă domnul Lupu sau membrii familiei lui vor dori să facă public diagnosticul, sunt liberi să o facă. A fost adus în spital sâmbătă seara. Nu mă pot pronunţa asupra prognosticului, pentru că este sub tratament. Pacientul este conştient în acest moment."

În vârstă de 48 de ani, Lupu s-a retras din activitate în 2001, după ce, de-a lungul carierei, a jucat pentru Dinamo Bucureşti, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid Bucureşti, Brescia (Italia) şi Tzafririm Holon (Israel), câştigând cinci trofee.

La echipa naţională, Dănuţ Lupu a strâns 14 prezenţe, între 1989 şi 1998 şi a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990, disputat în Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici