Dario Bonetti a fost declarat antrenorul etapei, la revenirea în Liga 1. Cum arată echipa ideală a etapei

  • Liga Profesionistă de Fotbal a publicat marţi cel mai bun unsprezece al primei etape a Ligii 1.
  • Antrenorul dinamovist, italianul Dario Bonetti, a fost desemnat tehnicianul etapei, după ce Dinamo a câştigat cu 3-2 ultimul meci al etapei, împotriva lui FC Voluntari.
271 afișări
Imaginea articolului Dario Bonetti a fost declarat antrenorul etapei, la revenirea în Liga 1. Cum arată echipa ideală a etapei

Dario Bonetti declarat antrenorul etapei, la revenirea în Liga 1

Echipa ideală a primei etapei din sezonul 2021-2022:

Portar:
Eduard Pap (FC Botoşani / 27 de ani) - A debutat în cel de-al optulea sezon pe prima scenă cu un penalty apărat şi cu alte câteva intervenţii prin care a ţinut neatinsă plasa porţii moldovenilor.

Fundaşi:
Mihai Bălaşa (Universitatea Craiova / 26 de ani) - A dat siguranţă defensivei prin intervenţiile sale. De asemenea, s-a remarcat şi prin calitatea paselor.
Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) - Din postura de căpitan, fundaşul covăsnenilor şi-a condus echipa spre victorie. A înscris al 26-lea gol din carieră în Liga 1.
Cristian Săpunaru (Rapid / 37 de ani) - Este antrenorul giuleştenilor din teren, experienţa sa fiind un mare câştig pentru Rapid, care a revenit în Liga 1 după şase ani.

Mijlocaşi:
George Cîmpanu (Universitatea Craiova / 20 de ani) - Tânărul mijlocaş al craiovenilor a făcut un joc foarte bun. A pasat decisiv pentru singurul gol al meciului.
Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) - A înscris pentru a 68-a oară în Liga 1, 58 de goluri fiind reuşite în tricoul grupării clujene.
Romario Pires (Farul / 32 de ani) - A făcut un joc defensiv foarte bun, oprind la timp încercările ofensive lansate de arădeni.
Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) - A fost jucătorul etapei, asta datorită celor trei goluri marcate, dar şi a modului în care, din postura de căpitan, şi-a condus echipa spre victorie.

Atacanţi:
Rajko Rep (Sepsi OSK / 31 de ani) - Introducerea sa pe teren în repriza secundă a sporit forţa atacului covăsnenilor. A marcat la debut.
Adrian Bălan (Rapid / 31 de ani) - A marcat golul care a adus victoria giuleştenilor. A fost a 38-a reuşită în 129 de meciuri bifate pe prima scenă.
Claudiu Petrila (CFR Cluj / 20 de ani) - A fost din nou decisiv pentru clujeni, la fel ca în prima etapă din stagiunea trecută, când a marcat golul victoriei cu Academica.

Antrenorul etapei
Dario Bonetti (Dinamo / 59 de ani) - A revenit în Ştefan cel Mare după nouă ani şi a reuşit, după doar câteva antrenamente, să-i mobilizeze pe jucători, care au răspuns pe teren cu un joc bun, la finalul căruia Dinamo a luat toate cele trei puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici