Darren Cahill, despre Simona Halep: O performanţă uimitoare, o femeie minunată

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep (4 WTA), i-a transmis acesteia un mesaj, marţi, prin intermediul contului personal de Twitter, în care o felicita pe sportiva româncă petru câştigarea turneului de la Wimbledon.

440 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill, despre Simona Halep: O performanţă uimitoare, o femeie minunată

Darren Cahill, despre Simona Halep: O performanţă uimitoare, o femeie minunată

”O performanţă incredibilă. O femeie minunată. Felicitări, Simona Halep”, a scris antrenorul pe Twitter.

Australianul Darren Cahill a urmărit-o pe Halep pe tot parcursul turneului de la Wimbledon, aflându-se pe lista de invitaţi ai sportivei. Acesta a luat parte şi la Dineul Campionilor, organizat duminică, 14 iulie.

Simona Halep a cucerit cel de-al doilea trofeu de Grand Slam, după cel de la Roland Garros, din 2018, impunându-se în faţa Serenei Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Darren Cahill a încetat să o mai pregătească pe Simona Halep, în luna noiembrie a anului 2018, când a anunţat că are nevoie de o pauză de un an pentru a fi mai mult timp alături de familia sa.

Alături de antrenorul australian, Halep a ajuns numărul 1 mondial şi a cucerit trofeul de la Roland Garros. După ce colaborarea dintre Simona şi Cahill a încetat, locul antrenorului a fost luat de Daniel Dobre, alături de care, sportiva a reuşit să cucerească Wimbledon-ul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici