Darren Cahill este nemulţumit de organizarea turneului de la Wimbledon

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, şi-a exprimat dezamăgirea în ceea ce priveşte organizarea turneului de la Wimbledon din acest an. Finala feminină a început cu două ore mai târziu decât era programată iniţial, iar Cahill a răbufnit.

547 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill este nemulţumit de organizarea turneului de la Wimbledon

Darren Cahill este nemulţumit de organizarea turneului de la Wimbledon

"A fost un start dificil pentru cele două jucătoare din finală. Şi-au câştigat respectul, meciul trebuia să înceapă la ora stabilită iniţial. Femeile merită respect, mai ales într-o finală de Grand Slam", a spus Darren Cahill la postul TSN.

Finala feminină trebuia să înceapă la ora locală 14:00, însă a început cu două ore întârziere pentru că înaintea finalei fetelor s-a jucat semifinala dintre Rafae Nadal şi Novak Djokovic.

În aceste condiţii, Kerber şi Serena au aşteptat în vestiar până la ora 16:00.

Angelique Kerber (10 WTA) a învins-o pe Serena Williams în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Jucătoarea din Germania s-a impus fără emoţii cu 6-3, 6-3, după o partidă ce a durat puţin peste o oră.

În urma acestui succes, Kerber a ajuns la al treilea Grand Slam din carieră, dupa cele de la Australian Open şi US Open 2016.

În schimb, Serena Williams rămâne cu 23 de titluri în Grand Slam şi nu a reuşit să egaleze recordul deţinut de Margaret Court.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici