Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: Îşi iubeşte mult ţara

Fostul antrenor al Simonei Halep (27 de ani, nr. 4 WTA), Darren Cahill (53 de ani), a reacţionat la o postare de pe Twitter a unui grup de susţinători ai sportivei, la un clip în care campioana de la Wimbledon apărea în faţa constănţenilor, prezentându-şi trofeul.

222 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: Îşi iubeşte mult ţara

Clipul postat era acompaniat de mesajul: ”Nu cred că realizează cât de mult o iubim. Este cea mai importantă persoană din România şi mulţi oameni sunt mândriică sunt români doar datorită ei. Este o onoare să trăiesc aceleaşi vremuri cu ea.”

Daren Cahill a reacţionat la acel videoclip şi a comentat la rândul lui: ”Ea ştie cât o iubiţi şi îşi iubeşte ţara foarte mult!”

Simona Halep a fost întâmpinată în Piaţa Ovidiu de câteva mii de persoane venite special pentru a o felicita pe sportiva constănţeană.

”Este minunat ce se întâmplă astăzi aici. Am muncit vreo 20 şi ceva de ani pentru acest trofeu. Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine. Vă mulţumesc, drumul nu a fost uşor până aici. Familia mea este alături de mine, nepoţica mea. Mulţumesc tuturor, antrenorilor mei. Aici am crescut, aici am început. Vreau să mulţumesc foarte mult”, a spus Halep care s-a urcat pe scenă în braţe cu nepoţica ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici