Darren Cahill, la un pas să devină antrenorul lui Roger Federer în 2009. Motivul pentru care l-a refuzat pe elveţian

Tony Godsick, agentul lui Roger Federer, a adus în spaţiul public un episod mai puţin ştiut din viaţa lui Darren Cahill, antrenorul româncei Simona Halep.

1032 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill, la un pas să devină antrenorul lui Roger Federer în 2009. Motivul pentru care l-a refuzat pe elveţian

Darren Cahill, la un pas să devină antrenorul lui Roger Federer în 2009. Motivul pentru care l-a refuzat pe elveţian

Darren Cahill a fost la un pas să devină antrenorul lui Roger Federer, deţinător a 20 de titluri de Grand Slam! S-a întâmplat în anul 2009, atunci când Federer l-a ofertat pe Cahill, acesta mergând chiar într-un stagiu de pregătire alături de elveţian, la Dubai. Darren i-a refuzat însă propunerea actualului lider mondial, nearătându-şi disponibilitatea să călătorească pe întreaga durată a anului, mai ales în Europa. Asta din cauză că familia sa locuieşte în Las Vegas, Nevada, şi nu a dorit să stea departe de copiii care erau mici la acea vreme.

"Darren e un om minunat, are o personalitate fantastică şi ar fi fost un adevărat dar pentru Roger. Dar nu a vrut să călătorească atât de mult, avea o familie tânără şi a ales să le stea aproape", a declarat Godsick. Au urmat 6 ani în care Cahill nu a semnat niciun parteneriat full-time, deşi mulţi jucători şi l-ar fi dorit în staff. Simona Halep a avut cea mai mare putere de convingere, iar australianul lucrează cu normă întreagă în echipa ei din anul 2016. Ceilaţi doi jucători pe care Darren i-a antrenat în regim full-time sunt Andre Agassi (2002-2006) şi Lleyton Hewitt (1999-2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici