Darren Cahill, mesaj de susţinere în limba română pentru echipa de Fed Cup a României/ Programul meciurilor

Darren Cahill a transmis, vineri, un mesaj de susţinere în limba română pentru echipa de Fed Cup condusă de căpitanul-nejucător Florin Segărceanu, înaintea semifinalei cu Franţa.

547 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill, mesaj de susţinere în limba română pentru echipa de Fed Cup a României/ Programul meciurilor

Darren Cahill, mesaj de susţinere în limba română pentru echipa de Fed Cup a României

Fostul antrenor al Simonei Halep a rămas aproape de România şi a spus că şi-ar dori o finală de Fed Cup între tricolore şi Australia, ţara sa natală: "Nu există o onoare mai mare pentru un jucător de tenis să participe la Cupa Davis/Federaţiei. Gândurile şi uratile (n. red - urările) mele de bine sunt cu Simo şi echipa României în acest weekend în confruntarea cu Franţa. Sper să vedem o finală Australia vs România spre sfârşitul anului!", a scris Cahill, pe contul său de Twitter.

Simona Halep i-a răspuns la scurt timp fostului său antrenor, spunându-i: "Mulţumesc! Exersezi limba română? Rămâi un membru din echipa noastră!", a scris numărul 2 WTA, primind replica din partea lui Cahill: "Nu-i rău, nu?"

Colaborarea dintre Simona Halep şi Darren Cahill a început în anul 2015, iar sub comanda australianului sportiva noastră a câştigat primul Grand Slam din carieră şi a încheiat de două ori la rând pe primul loc in clasamentul WTA, în 2017 şi 2018. Cei doi au încheiat colaborarea la finalul anului trecut.

Programul meciurilor de Fed Cup, din semifinala Franţa - România:

Meciul 1: Kristina Mladenovic (66 WTA) - Simona Halep (2 WTA) - sâmbătă, de la ora 15;00
Meciul 2: Caroline Garcia (21 WTA) - Mihaela Buzărnescu (30 WTA) - sâmbătă, al doilea meci
Meciul 3: Caroline Garcia (21 WTA) - Simona Halep (2 WTA) - duminică, de la ora 14:00
Meciul 4: Kristina Mladenovic (66 WTA) - Mihaela Buzărnescu (30 WTA)
Meciul 5: Caroline Garcia / Kristina Mladenovic - Irina Begu / Monica Niculescu
În cealaltă semifinală a competiţiei se vor întâlni Australia şi Belarus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici