Darren Cahill şi-a amintit de triumful lui Halep de la Roland Garros: Amintiri pentru o viaţă

Simona Halep şi Darren Cahill au întrerupt colaborarea de anul trecut, dar cei doi au rămas în relaţii excelente. Antrenorul o încurajează pe sportiva noastră la fiecare turneu, iar acum şi-a reamintit de Roland Garros, acolo unde românca a triumfat anul trecut

252 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill şi-a amintit de triumful lui Halep de la Roland Garros: Amintiri pentru o viaţă

Darren Cahill şi-a amintit de triumful lui Halep de la Roland Garros: Amintiri pentru o viaţă

"O zi grozavă şi un moment magic pentru Simona Halep şi echipa ei. Am primit cea mai bună îmbrăţişare... ghinion, băieţi! Mulţumesc, Roland Garros. Mulţumesc, Simo... amintiri cât pentru o viaţă întreagă", a scris Darren Cahill pe reţelele sociale.

În ianuarie 2019, Simona a vorbit despre legătura strânsă pe care o păstrează cu fostul ei antrenor. Ea a dezvăluit ce au discutat chiar înaintea turneului Australian Open: "Tot ce îmi spune e foarte special. Înaintea turneului mi-a zis că trebuie să rămân puternică din punct de vedere mental deoarece nu am încă picioarele pregătite pentru tenis, iar asta va veni pe parcurs. Chiar şi dupa meciul de azi (n.red. - cu Sofia Kenin) am vorbit, mi-a zis că sunt nebună. Ştiam asta, dar, venind de la el este un pic mai important. Tot timpul îmi oferă sfaturi bune. Îl ascult şi cred că-l voi asculta pentru totdeauna".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici