Darren Cahill va deveni antrenorul personal al Simonei Halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a anuţat, joi, pe pagina sa de Facebook, că australianul Darren Cahill va deveni din ianuarie 2016 antrenorul ei personal.

1247 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill va deveni antrenorul personal al Simonei Halep

Darren Cahill va deveni antrenorul personal al Simonei Halep (AFP/Mediafax Foto)

"Începând din ianuarie 2016, antrenorul meu personal va fi Darren Cahill. El va rămâne, de asemenea, şi analist pentru postul ESPN la turneele de Grand Slam, dar acest lucru nu îl va împiedica să mă antreneze tot timpul", a scris Halep în limba engleză pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep şi Darren Cahill au colaborat începând cu luna martie a acestui an, în cadrul programului adidas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici