Data la care a fost programat meciul Simona Halep - Kaia Kanepi, din primul tur al Australian Open

Simona Halep va juca în primul tur la Australian Open cu estona Kaia Kanepi, marţi, de la ora 10.00. Duelul va putea fi urmărit în format live text pe www.prosport.ro.

1979 afișări
Imaginea articolului Data la care a fost programat meciul Simona Halep - Kaia Kanepi, din primul tur al Australian Open

Meciul numărului unu mondial este primul programat pe "Margaret Court Arena", a doua ca importanţă a complexului de la Melbourne, acolo unde se dispută Australian Open. De la aceeaşi oră, pe cea mai mare arenă a turneului, se va juca meciul lui Novak Djokovic cu Mitchell Krueger.

Apoi, Mihaela Buzărnescu, locul 25 WTA, va juca împotriva lui Venus Williams, locul 37 WTA, tot pe terenul pe care se duelează Halep, dar în ultimul meci al sesiunii de dimineaţă.

Altfel, pe terenul 12, Marius Copil îl va întâlni pe Marcel Granollers, iar Ana Bogdan va juca, marţi, cu Iga Swiatek. Luni, în prima zi a competiţiei de pe pământ australian, Irina Begu va avea o confruntare cu Andreea Petkovic, Sorana Cîrstea se va lupta cu Rebecca Peterson şi, tot luni, Monica Niculescu va da piept cu Amanda Anisimova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici