Data OFICIALĂ la care revine în circuit Serena Williams. Cu cine va avea primul meci

E oficial! Serena Williams va reveni pe terenul de tenis, iar prima partidă pe care o va disputa, după naşterea fiicei sale, va fi împotriva câştigătoarei de la roland Garros, Jelena Ostapenko Meciul va avea loc la Campionatul Mondial de Tenis Mubadala din Abu Dhabi, săptămâna viitoare.

2338 afișări
Imaginea articolului Data OFICIALĂ la care revine în circuit Serena Williams. Cu cine va avea primul meci

Serena Williams revine oficial în circuit la turneul de la Abu Dhabi

În vârstă de 36 de ani, Serena Williams nu a mai jucat tenis de aproape un an de zile, iar turneul de la Abu Dhabi va reprezenta revenirea oficială în sportul pe care l-a dominat în ultimii ani. Williams a anunţat că vrea să-şi apere titlul cucerit la Australian Open în luna ianuarie a acestui an.

"Sunt încântată să joc pentru prima dată în cadrul turneului de la Abu Dhabi. E cel mai important eveniment pentru mine de la naşterea fiicei mele în septembrie", a declarat Williams pentru site-ul oficial al competiţiei.

Williams şi Ostapenko vor fi primele femei care vor participa la cea de-a 10-a ediţie a campionatului mondial de tenis Mubadala, care a marcat mult timp începutul sezonului mondial de tenis al bărbaţilor.

"Sunt incantata si onorata sa imi fac revenirea ca una dintre primele femei ce participa la acest eveniment", a adaugat Williams.

Campionatul se desfăşoară între 31 decembrie şi 2 ianuarie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici