David Ferrer şi Andy Murray se vor întâlni în sferturile de finală de la Australian Open

David Ferrer (Spania), cap de serie numărul 8, a trecut de John Isner (SUA), cap de serie numărul 10, iar Andy Murray (Marea Britanie), cap de serie numărul 2, l-a învins pe Bernard Tomic (Australia), cap de serie numărul 16, în optimile de finală de la Australian Open.

234 afișări
Imaginea articolului David Ferrer şi Andy Murray se vor întâlni în sferturile de finală de la Australian Open

David Ferrer şi Andy Murray se vor întâlni în sferturile de finală de la Australian Open

David Ferrer (Spania), cap de serie numărul 8, a câştigat, luni, în două ore, meciul cu John Isner (SUA), cap de serie numărul 10, cu scorul 6-4, 6-4, 7-5, în optimile de finală de la Australian Open, informează site-ul oficial al competiţiei.

Ferrer îl va întâlni pe Andy Murray (Marea Britanie), cap de serie numărul 2, în sferturile de finală ale primului Grand Slam al anului.

Murray a trecut, luni, de australianul Bernard Tomic, cap de serie numărul 16, în trei seturi, scor 6-4, 6-4, 7-6 (4) în ultimul meci din optimile de finală ale probei de simplu masculin de la Australian Open.

TITLURILE ZILEI

Celelalte trei sferturi de finală ale competiţiei sunt:

Novak Djokovic (Serbia), cap de serie numărul 1 - Kei Nishikori (Japonia), cap de serie numărul 7

Roger Federer (Elveţia), cap de serie numărul 3 - Tomas Berdych (Cehia), cap de serie numărul 6

Gael Monfils (Franţa), cap de serie numărul 23 - Milos Raonic (Canada), cap de serie numărul 13.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici