David Ginola şi-a retras candidatura la preşedinţia FIFA

Fostul internaţional francez David Ginola a anunţat, joi, că şi-a retras candidatura la preşedinţia FIFA, dar a precizat că fotbalul are nevoie de o schimbare, informează L'Equipe.

115 afișări
Imaginea articolului David Ginola şi-a retras candidatura la preşedinţia FIFA

David Ginola şi-a retras candidatura la preşedinţia FIFA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Lupta nu s-a terminat, fotbalul are nevoie de o schimbare. Îmi voi exprima în continuare ideea schimbării prin orice mijloace. Toate donaţiile primite vor fi rambursate", se arată într-un comunicat al stafului de campanie al lui Ginola.

Conform sursei citate, David Ginola nu îndeplineşte toate condiţiile pentru a candida la funcţia de preşedinte FIFA, el neavând un post de conducere în ultimii doi ani.

În urma retragerii lui Ginola (47) de ani, au rămas cinci candidaţi la preşedinţia FIFA, actualul şef al forului mondial Joseph Blatter (78 de ani), preşedintele federaţiei olandeze, Michael van Praag (67 de ani), care este susţinut şi de Federaţia Română de Fotbal, prinţul iordanian Ali bin Al Hussein (39 de ani), în prezent vicepreşedinte FIFA, portughezul Luis Figo (42 de ani) şi francezul Jerome Champagne (56 de ani).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici