David Popovic a revenit în ţară şi se pregăteşte de mondialele de juniori de la Lima

Dublul campion mondial la înot, David Popovici, a revenit joi seara în România, în condiţiile în care Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM) a anunţat anterior că nu va organiza o ceremonie festivă de primire şi nici o conferinţă de presă.

232 afișări
Imaginea articolului David Popovic a revenit în ţară şi se pregăteşte de mondialele de juniori de la Lima

David Popovici, Facebook

Popovici a fost întâmpinat într-un cadru restrâns de Ministrul Sportului Eduard Novak şi de Camelia Potec, preşedintele FRNPM.

Eduard Novak a scris pe pagina sa de facebook despre promisiunea pe care i-a făcut-o celui mai popular sportiv al anului în România:

„A revenit în ţară dublul nostru campion european şi recordmen mondial, desemnat cel mai bun sportiv în probele masculine în urma evoluţiilor de excepţie de la Europenele de la Roma.

L-am aşteptat într-un cadru restrâns, cu doamna preşedinte a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec. Dincolo de felicitări, am folosit acest prilej pentru a discuta despre dezvoltarea înotului şi i-am promis lui David că mă voi ocupa personal de reabilitarea bazinului "Lia Manoliu".

Este bazinul lui preferat şi cred că atât el, cât şi cei pe care i-a inspirat să îi calce pe urme, merită să aibă un bazin performant, unde să fie asigurate toate condiţiile de antrenament şi pregătire.”

David Popovici urmează să participe la Campionatul Mondial de Nataţie pentru juniori de la Lima (Peru), care are loc în perioada 30 august – 4 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici