De nerecunoscut! Cum arată acum Marion Bartoli, campioana de la Wimbledon 2013: "Îmi e teamă pentru viaţa mea, abia supravieţuiesc!" - FOTO

Fosta jucătoare de tenis Marion Bartoli, campioană la Wimbledon în 2013, a declarat, joi, faptul că se teme pentru viaţa ei, întrucât a contractat un virus necunoscut care i-a provocat o scădere dramatică în greutate, notează BBC.

9130 afișări
Imaginea articolului De nerecunoscut! Cum arată acum Marion Bartoli, campioana de la Wimbledon 2013: "Îmi e teamă pentru viaţa mea, abia supravieţuiesc!" - FOTO

De nerecunoscut! Cum arată acum Marion Bartoli, campioana de la Wimbledon 2013: "Îmi e teamă pentru viaţa mea, abia supravieţuiesc!"

Bartoli a primit o interdicţie de a participa la un eveniment pentru seniori la Wimbledon în această săptămână, după ce doctorii şi-au manifestat temeri serioase cu privire la starea ei de sănătate.

Marion, în vârstă de 31 de ani, a precizat că nu este anorexică, iar virusul pe care l-a contractat este atât de rar incât medicii nu au un nume pentru acesta. "Ce trăiesc eu acum nu este viaţă. Abia supravieţuiesc! Îmi este teamă pentru viaţa mea. Inima mi se poate opri în orice moment. Este un coşmar! Nu-i doresc nimănui să treacă prin ce trec eu! Şi se înrăutăţeşte gradual. Am nevoie de mănuşi ca să folosesc telefonul mobil, întrucât virusul îmi provoacă o electro-sensibilitate severă a pielii", a declarat Bartoli, citată de BBC.

Bartoli a precizat că poate mânca doar frunze de salată organică şi castraveţi fără coajă. Franţuzoaica este obligată să folosească apă minerală, în locul celei normale. Marion a anunţat că va începe un tratament la o clinică privată, dar medicii nu ştiu cum va evolua starea ei.

Fosta campioană de la Wimbledon crede că a contractat virusul când a zburat între Australia, New York şi India, în perioada ianuarie-februarie 2016. De atunci, Bartoli a slăbit 20 de kilograme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici