Decizia luată de Mohamed Salah. Cu cine a semnat

Anunţat de luni întregi drept o ţintă a granzilor Europei, printre care şi Real Madrid, Mohamed Salah (26 de ani) tocmai a semnat un contract de lungă durată cu Liverpool, clubul la care traversează cea mai bună perioadă a carierei şi unde a avut realizări care îl pun printre favoriţii la câştigarea

1540 afișări
Imaginea articolului Decizia luată de Mohamed Salah. Cu cine a semnat

Decizia luată de Mohamed Salah. Cu cine a semnat

Liverpool a făcut anunţul şi pe site-ul oficial, la un an de când l-a transferat pe Mohamed Salah de la AS Roma, pentru 42 de milioane de euro. "Cormoranii" l-au aşteptat să vină de la Cupa Mondială din Rusia, acolo unde a participat alături de naţionala Egiptului, pentru a parafa noua înţelegere.

Cinci ani este durata noii înţelegeri parafate între Salah şi finalista Champions League. Mişcarea vine la capătul unui sezon în care atacantul egiptean a marcat 44 de goluri în 52 de meciuri jucate pentru Liverpool în toate competiţiile. Este pe locul al doilea în topul celor mai buni marcatori într-un singur an competiţional la formaţia "cormoranilor", după Ian Rush (47 de goluri).

Salah este şi golgheterul Angliei în sezonul recent încheiat, cu 32 de reuşite, un record pentru "epoca" în care prima ligă britanică se dispută de-a lungul a 38 de etape. Este, de altfel, şi cel mai bun al sezonului în Premier League.

59 de meciuri şi 35 de goluri are Mohamed Salah la naţionala Egiptului, alături de care a participat la CM 2018, competiţie părăsită după faza grupelor. Atacantul de la Liverpool a marcat de două ori la turneul final din Rusia, în cele două meciuri pe care le-a jucat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici