Decizia luată de Simona Halep după ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor

Simona Halep se gândeşte deja la noul sezon. Eliminată în faza grupelor de la Turneul Campioanelor, a precizat că este mulţumită parţial de anul 2019 şi că urmează să facă pregătirea pentru sezonul următor, pe care, cu siguranţă, nu o va face în Australia, ţara natală a lui Cahill.

1661 afișări
Imaginea articolului Decizia luată de Simona Halep după ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor

Decizia luată de Simona Halep după ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor

Cel mai probabil Simona Halep se va pregăti în România. „Cu siguranţă nu voi face pregătirea în Australia. Este foarte greu pentru mine să stau acolo atât de mult. Australia nu este o opţiune", a declarat Halep, în cadrul conferinţei de presă de după meciul cu Karolina Pliskova, care a mai adăugat:

„Am făcut o treabă bună, chiar dacă nu a fost un an foarte bun. Am câştigat totuşi Wimbledon, ceea ce face că acest an grozav în cele din urmă. Nu sunt dezamăgită de mine pentru acest an. Abia îl aştept pe următorul".

În 2019, pe lângă titlul de la Wimbledon, românca de 28 de ani a mai jucat finala la Madrid şi Doha.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici