Decizie de ultim moment | Serena Williams nu va participa la turneul de la Australian Open. Care este principalul motiv

Fostul lider mondial Serena Williams a anunţat, vineri, că nu va participa la turneul de Grand Slam de la Australian Open, pe care l-a câştigat în 2016, din cauza faptului că nu s-a refăcut din punct de vedere fizic.

410 afișări
Imaginea articolului Decizie de ultim moment | Serena Williams nu va participa la turneul de la Australian Open. Care este principalul motiv

Serena Williams nu va participa la turneul de la Australian Open

Serena Williams, de 23 de ori campioană de Grand Slam, nu îşi va apăra titlul cucerit anul trecut şi va lipsi, astfel, la cel de-al patrulea turneu major după ce a dat naştere unei fetiţe, în septembrie.

Chiar dacă a reluat antrenamentele şi a disputat chiar şi un meci demonstrativ sâmbata trecută, la Abu Dhabi, scor 2-6, 6-3, 5-10 cu Jelena Ostapenko, americanca nu se simte pregătită să facă faţă unui turneu de Grand Slam.

"După ce am jucat primul meci din postura de mamă, am realizat că, deşi am făcut progrese, nu am ajuns la nivelul dorit din punct de vedere fizic. Eu şi antrenorul meu am spus dintotdeauna: mergi la un turneu doar atunci când îl poţi câştiga", a transmis, prin intermediul unui comunicat, Williams, care se află acum pe locul 22 WTA.

TITLURILE ZILEI

Turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, este programat în perioada 15-28 ianuarie. La competiţia de la Melbourne, Simona Halep are statut de favorită principală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici