DECLARAŢIA care spune totul despre valoarea Simonei Halep, din partea unei mari rivale: "Face circuitul încântător"

Simona Halep şi Karolina Pliskova fac notă discordată în tenisiul modial, deoarece au devenit prietene deşi pe teren au fost de nenumărate ori adversare. Joi, rivala Simonei a declarat că prezenţa româncei "face circuitul încântător. Nu am multe prietene, dar ea e una dintre ele", relatează prosport.ro.

1764 afișări
Imaginea articolului DECLARAŢIA care spune totul despre valoarea Simonei Halep, din partea unei mari rivale: "Face circuitul încântător"

DECLARAŢIA care spune tot despre valoarea Simonei Halep, din partea unei mari rivale: "Face circuitul încântător"

Karolina Pliskova este, alături de Petra Kvitova, Irina Begu şi Svetlana Kuzneţova, una dintre jucătoarele cu care Halep se înţelege foarte bine, iar Karolina a scos în evidenţă acest detaliu: "Simona este una dintre jucătoarele care fac circuitul încântător. Pentru cât de bună este şi cât de mult a câştigat în cariera ei până acum, a rămas cu picioarele pe pământ. Ne înţelegem foarte bine. Chiar dacă nu am multe prietene în circuit, ea este una dintre ele. Ne antrenăm împreună adesea, vorbim de fiecare dată în vestiar, iar rivalitatea dintre noi este una frumoasă.

Abia anul trecut am învins-o prima dată pe Simona în circuitul WTA, la Madrid, dar tot timpul, chiar şi când pierdeam, am forţat-o cât am putut de mult. Ştiam că n-o să pierd toată viaţa în faţa ei", a declarat Pliskova, joi, cu două zile înaintea startului confruntării din Fed Cup.

Meciul direct din Fed Cup, care se va juca duminică, va fi al nouălea dintre cele două. Simona are 6-2, cu victorii la turnee importante precum Indian Wells 2015, Montreal 2016, Roland Garros 2017 şi Australian Open 2018, dar Karolina a câştigat ultima "directă", 6-4, 6-3 la Madrid 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici