Video DECLARAŢIA ZILEI - George Copos: Mă doare sufletul pentru ce se întâmplă la Rapid, am plâns de durere când am aflat - VIDEO

George Copos, fostul finanţator al Rapidului a fost dezamăgit când a aflat vestea că formaţia din Giuleşti n-a primit acceptul a rămâne în prima ligă în sezonul următor, deoarece cererea de suspendare a falimentului se va judeca pe 24 august. În locul Rapidului a fost primită ACS Poli Timişoara.

1139 afișări

George Copos, omul de afaceri de care se leagă cele mai importante performanţe din istoria modernă a Rapidului, spune că vestea că giuleştenii nu vor juca în Liga 1 l-a răvăşit. Fostul patron al Rapidului se declară mâhnit de situaţia în care a ajuns clubul, despre care spune că l-a crescut precum un copil.

”Mă doare sufletul pentru ce se întâmplă la Rapid, am plâns de durere alături de muncitorii de pe şantier acum când am aflat. Rapid a fost ca un copil crescut de mine. Mi s-a întâmplat cea mai mare nenorocire a vieţii mele, deşi am investit peste 32 de milioane de euro la Rapid", a declarat George Copos pentru ProTV.

Rapid a intrat în faliment printr-o decizie luată de Tribunalul Bucureşti. Conducerea clubului a depus însă o cerere de suspendare a deciziei până când va fi judecat apelul, o portiţă prin care rapidiştii sperau că vor reuşi să rămână în Liga 1, ceea ce ar fi însemnat acces la banii din drepturile TV. Rapid are datorii de aproximativ patru milioane de euro.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis joi ca locul Rapidului să fie luat de ACS Poli Timişoara, deoarece clubul se află în stare de faliment şi nu poate legitima jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici