Delegaţia echipei FC Barcelona a sosit la Bucureşti. Catalanii au fost aşteptaţi de 30 de fani

Delegaţia echipei FC Barcelona a sosit, vineri seară, la Bucureşti, cu o cursă charter de la Goteborg, care a aterizat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, catalanii urmând să dispute un amical cu formaţia Dinamo.

842 afișări
Imaginea articolului Delegaţia echipei FC Barcelona a sosit la Bucureşti. Catalanii au fost aşteptaţi de 30 de fani

Delegaţia echipei FC Barcelona a sosit la Bucureşti

De la aeroport, echipa antrenată de Tito Vilanova a plecat la Hotelul Radisson Blu, unde va locui pe perioada şederii în Capitala României. Întoarcerea formaţiei catalane în Spania este programată imediat după meciul de sâmbătă.

Circa 30 de persoane i-au aşteptat, vineri seară, pe jucătorii echipei FC Barcelona la Hotelul Radisson Blu din Bucureşti, fanii scandând numele mijlocaşului argentinian Lionel Messi, însă niciunul dintre componenţii lotului catalan nu s-a oprit pentru a oferi autografe sau pentru fotografii.

Jucătorii antrenaţi de Tito Vilanova au coborât din autocar şi au intrat direct în hotel.

Echipa Dinamo dispută, sâmbătă, de la ora 20.15, pe Arena Naţională din Bucureşti, un meci amical în compania formaţiei spaniole FC Barcelona.

La această partidă mai sunt disponibile 8.000 de tichete, potrivit organizatorilor, iar casele de bilete de la Arena Naţională vor avea, vineri, program prelungit după miezul nopţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici