Delegaţia FC Liverpool a ajuns la Bucureşti cu o întârziere de 45 de minute

Echipa Liverpool a sosit la Bucureşti, miercuri, cu o întârziere de circa 45 de minute, jucătorii şi oficialii fiind îmbarcaţi într-un autocar direct de pe pista aeroportului Băneasa-Aurel Vlaicu.

17 afișări
Imaginea articolului Delegaţia FC Liverpool a ajuns la Bucureşti cu o întârziere de 45 de minute

Delegaţia FC Liverpool a ajuns la Bucureşti cu o întârziere de 45 de minute (Imagine: Catalina Filip/Arhiva Mediafax Foto)

Delegaţia "cormoranilor" va fi cazată la hotelul Marriott din Capitală.

Antrenorul formaţiei Liverpool, Roy Hodgon, şi un jucător vor susţine o conferinţă de presă la ora 18.15, care va fi urmată de antrenamentul oficial, primele 15 minute.

Tehnicianul Roy Hodgson a adus în România un lot de 19 jucători, însă între aceştia nu se află Fernando Torres, Dirk Kuyt, Raul Meireles, Glen Johnson, Steven Gerrard, Paul Konchesky sau Jamie Carragher.

Lotul echipei Liverpool este următorul: Pepe Reina, Brad Jones, Martin Hansen, Fabio Aurelio, Joe Cole, Milan Jovanovic, Sotirios Kyrgiakos, Ryan Babel, Lucas, Danny Wilson, Christian Poulsen, Jonjo Shelvey, Martin Skrtel, Daniel Pacheco, David Ngog, Martin Kelly, Nathan Eccleston, John Flanagan, Jack Robinson.

Partida Steaua - FC Liverpool, contând pentru etapa a cincea a grupei K a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20.00. Meciul va fi transmis în direct de Pro TV. În tur, "cormoranii" s-au impus cu scorul de 4-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici