Denis Alibec, dezvăluire amuzantă despre Constantin Budescu. Cum au ajuns cei doi să formeze un „cuplu bun”

Denis Alibec, atacantul Astrei Giurgiu, a vorbit, marţi, despre relaţia sa cu coechipierul său Constantin Budescu, despre care spune că este un prieten apropiat.

921 afișări
Imaginea articolului Denis Alibec, dezvăluire amuzantă despre Constantin Budescu. Cum au ajuns cei doi să formeze un „cuplu bun”

Denis Alibec, dezvăluire amuzantă despre Constantin Budescu. Cum au ajuns cei doi să „cuplu bun”

„Ne-am împrietenit din prima, ne-am pus amândoi în cameră, cred că nu voia nimeni să stea cu el în cameră şi m-a luat pe mine. Ne-am împrietenit din prima zi când ne-am cunoscut şi până azi. Am văzut că are foarte multă calitate şi ştiam că vom face un cuplu bun, chiar dacă la început nu prea am jucat împreună, dar pe parcurs. Ne întâlnim mai rar, el stă la Ploieşti, eu la Bucureşti, dar când suntem împreună, ne simţim bine”, a spus Denis Alibec la Telekom Sport.

Astra Giurgiu se poziţionează pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu un punct în spatele lui CFR Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici