Denis Alibec, pe lista lui Mircea Lucescu la Zenit

Campion al României cu Astra, Denis Alibec este dorit în Rusia, la Zenit, de către antrenorul român Mircea Lucescu, iar o decizie în privinţa atacantului va fi luată abia după finalul Campionatului European din Franţa.

581 afișări
Imaginea articolului Denis Alibec, pe lista lui Mircea Lucescu la Zenit

Denis Alibec, pe lista lui Mircea Lucescu la Zenit

Mircea Lucescu a semnat săptămâna trecută cu Zenit Sankt-Petersburg, iar tehnicianul român începe să pregătească sezonul următor. Presa din Rusia susţine că a aflat trei dintre numele ce vor reprezenta primele transferuri ale lui "Il Luce" la Zenit.

Agenţia de ştiri NevaNews notează că primele ţinte ale lui Lucescu sunt Marlos şi Taison, jucători pe care i-a antrenat la Şahtior. Cel de-al treilea fotbalist de pe lista tehnicianului în vârstă de 70 de ani ar fi Denis Alibec, campion în România cu Astra.

Astra a refuzat până în acest moment o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru EURO, clubul giurgiuvean aşteptând prestaţia jucătorului de la Campionatul European înainte de a-i stabili suma de transfer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici