Denis Alibec s-a răzbunat pe FCSB: "Nu eu am vrut să plec de la ei, am fost dat afară"

  • Alibec a jucat la FCSB în sezonul 2017-2018
  • Atacantul s-a întors la Astra, după un conflict cu Nicolae Dică
  • Astra Giurgiu a urcat pe podiumul Ligii 1, dar nu poate evolua în cupele europene
945 afișări
Imaginea articolului Denis Alibec s-a răzbunat pe FCSB: "Nu eu am vrut să plec de la ei, am fost dat afară"

Denis Alibec şi-a luat revanşa în faţa lui FCSB, echipă la care a jucat în urmă cu doi ani. Atacantul a plecat în urma unui conflict cu antrenorul de atunci al roş-albaştrilor, Nicolae Dică. Acum, Alibec a făcut un meci perfect în tricoul Astrei, chiar dacă clubul are probleme mari din punct de vedere financiar.  

"Am făcut o partidă mare şi merităm şi noi nişte bani. Ştiam că cei de la FCSB vor cădea fizic şi am speculat acest lucru. Nu eu am vrut să plec de la ei, am fost dat afară", a spus Alibec, după victoria 3-2 cu FCSB. 
 
Astra Giurgiu a urcat în acest moment pe locul 3 din playoff-ul Ligii 1. Echipa lui Alibec nu şi-a primit licenţa pentru cupele europene. 
 
"E o dezamăgire că nu avem dreptul de a juca în Europa. Avem atâtea nume bune în echipă şi e păcat. Probabil că voi pleca şi eu la finalul sezonului. Mai am multe de spus în fotbal", a mai spus Denis Alibec.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici