Dennis Man a fost votat „tricolorul” lunii ianuarie

Federaţia Română de Fotbal a iniţiat la începutul anului un concurs sub sigla „Suporterii anului”, desfăşurat pe platforma peluzatricolora.ro, unde fanii pot vota cel mai în formă tricolor al fiecărei luni în parte.

301 afișări
Imaginea articolului Dennis Man a fost votat „tricolorul” lunii ianuarie

Sursa foto: Mediafaxfoto

În perioada 1-7 februarie, suporterii au votat cel mai în formă tricolor din luna ianuarie, dintre cei 7 fotbalişti nominalizaţi.

În urma exprimării voturilor, pe prima poziţie se clasează Dennis Man (FCSB - Parma / Italia), votat de 38,69% dintre alegători.

Dennis Man obţine astfel şi 10 puncte, ce se vor aduna de-a lungul anului, pentru un clasament final, în baza căruia se va acorda titlul de „Tricolorul anului”.

Tricolorii clasaţi pe următoarele locuri în ianuarie sunt:

2. Florin Tănase (FCSB) – 21,26% (7 puncte)
3. Alexandru Maxim (Gaziantep FK/Turcia) – 16,56% (5 puncte)
4. Dan Nistor (Universitatea Craiova) – 7,88% (4 puncte)
5. Răzvan Marin (Cagliari/Italia) – 7,64% (3 puncte)
6. Ciprian Deac (CFR Cluj) – 4,62% (2 puncte)
7. Vasile Mogoş (Chievo/Italia) – 3,35% (1 punct)

Cu două goluri în 4 meciuri de Liga 1 pentru FCSB, înainte de transferul la Parma, Dennis Man a câştigat primul trofeu „Tricolorul lunii” oferit de FRF prin intermediul platformei Peluza Tricoloră.

Suporterii care au participat la vot pe platforma www.peluzatricolora.ro au primit câte un punct pentru fiecare vot, iar cei care l-au ales pe Dennis Man au primit un punct extra.

Aceştia vor câştiga prin tragere la sorţi premii de etapă, constând vouchere în valoare de 1.000 lei, pentru magazin.frf.ro, dar şi o excursie alături de tricolori, la unul din meciurile din deplasare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici