Dennis Man aduce Cupa României la FCSB şi asigură prezenţa echipei în preliminariile Europa League, în sezonul viitor

  • FCSB a câştigat cu 1-0 finala cu Sepsi
  • Dennis Man a dat singurul gol al meciului
  • FCSB nu mai câştigase Cupa României din 2015
1991 afișări
Imaginea articolului Dennis Man aduce Cupa României la FCSB şi asigură prezenţa echipei în preliminariile Europa League, în sezonul viitor

Dennis Man aduce Cupa României la FCSB

FCSB a câştigat Cupa României, după ce a trecut cu 1-0 de Sepsi, în finală. Dennis Man a dat singurul gol al meciului, în urma unor gafe în lanţ ale adversarilor. Sepsi n-a tras niciun şut pe poarta celor de la FCSB şi a terminat meciul în zece oameni, după eliminarea lui Bouhenna. Pentru cei de la FCSB a fost primul trofeu din ultimii cinci ani. Câştigarea Cupei i-a asigurat lui FCSB şi prezenţa în preliminariile Europa League, în sezonul viitor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici