Depăşit de Emma Răducanu pe Instagram, Andy Murray continuă declinul pe terenul de tenis

  • Jucătorul britanic Andy Murray n-a putut trece de sferturile de finală la turneul ATP de la Metz.
  • Fost câştigător de turnee de Mare Şlem şi fost campion olimpic, scoţianul nu poate reveni la forma de vârf a carierei.
  • După succesul de la US Open, Emma Răducanu l-a depăşit la numărul de urmăritori pe Instagram pe Andy Murray.
154 afișări
Imaginea articolului Depăşit de Emma Răducanu pe Instagram, Andy Murray continuă declinul pe terenul de tenis

Depăşit de Emma Răducanu pe Instagram, Andy Murray continuă declinul pe terenul de tenis

Tenismanul britanic Andy Murray, care a atins la turneul ATP de la Metz, dotat cu premii de 419.470 de euro, primul său sfert din 2019, a fost eliminat în această fază, vineri, de polonezul Hubert Hurkacz, principalul favorit, cu 7-6 (4), 6-3.

În semifinale, Hurkacz va juca cu germanul Peter Gojowczyk, care l-a învins pe americanul Marcos Giron cu 3-6, 6-1, 6-3. Căderea lui Murray este totală. Recent, a fost depăşit de Emma Răducanu pe Instagram.

În celelalte partide din sferturi, Gael Monfils (cap de serie 3) l-a întrecut pe georgianul Nikoloz Basilaşvili (Nr. 8) cu 6-3, 6-3, în timp ce spaniolul Pablo Carreno Busta (Nr. 2) l-a eliminat pe danezul Holger Rune cu 6-4, 3-6, 6-4.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici