Derby-ul Ligii 1. Episodul 61 al „războiului” FCSB – CFR

  • În etapa a 4-a ardelenii au obţinut o victorie muncită cu FC Botoşani, în timp ce FCSB a pierdut fără drept de apel derby-ul din Bănie.
  • FCSB poate reveni în fruntea clasamentului doar cu o victorie, în timp ce un succes al CFR-ului ar duce gruparea din Gruia la 5 puncte avans.
269 afișări
Imaginea articolului Derby-ul Ligii 1. Episodul 61 al „războiului” FCSB – CFR

Derby-ul Ligii 1. Episodul 61 al „războiului” FCSB – CFR

Etapa a 5-a play-off-ului se închide luni, de la 20.30, cu derby-ul ultimilor ani în Liga 1, FCSB – CFR Cluj. Partida vine la scurt timp după ce campioana la zi a făcut rocada în vârful clasamentului cu bucureştenii.

În etapa a 4-a ardelenii au obţinut o victorie muncită cu FC Botoşani, în timp ce FCSB a pierdut fără drept de apel derby-ul din Bănie.

Statistica meciurilor directe din întreaga istorie a confruntărilor între cele două echipe în Liga 1 este favorabilă echipei antrenate de Anton Petrea. Din cele 60 de meciuri disputate, 22 au fost câştigate de FCSB, 16 de CFR şi 22 de partide s-au încheiat la egalitate.

În cele 30 de confruntări în care a fost gazdă, FCSB a câştigat de 15, 10 meciuri terminându-se la egalitate şi doar 5 fiind adjudecate de ardeleni.

Doar 5 dintre cele 22 de remize s-au terminat fără gol marcat, dintre care 4 pe terenul clujenilor.

Palmaresul personal al antrenorului Edward Iordănescu în confruntările cu FCSB în toate competiţiile este de 4 victorii, 4 remize şi 5 înfrângeri.

Un aspect inedit al confruntării dintre cele două echipe este media de vârstă a loturilor. În timp ce clujenii au cea mai mare medie, 29 ani şi o lună, gazdele se laudă cu cea de a doua cea mai mică medie de vârstă din campionat, cu 24 de ani şi 5 luni.

FCSB poate reveni în fruntea clasamentului doar cu o victorie, în timp ce un succes al CFR-ului ar duce gruparea din Gruia la 5 puncte avans.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fcsb,
cfr cluj,
derby

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici