Devis Mangia: Ceea ce s-a întâmplat în teren spune că există o diferenţă între noi şi FCSB

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a afirmat, duminică seara, că înfrângerea cu FCSB, scor 2-5, a scos la iveală diferenţa dintre cele două formaţii şi a precizat că jucătorii săi au comis mai multe greşeli.

293 afișări
Imaginea articolului Devis Mangia: Ceea ce s-a întâmplat în teren spune că există o diferenţă între noi şi FCSB

Devis Mangia: Ceea ce s-a întâmplat în teren spune că există o diferenţă între noi şi FCSB

"A fost o partidă care a început rău pentru noi, dar trebuie să muncim în continaure, trebuie să ne gândim că asta e diferenţa dintre noi şi FCSB. Trebuie să schimbăm situaţia asta. Nu ne-a interesat ce a făcut CFR înainte de noi, noi nu ne gândim la primul loc, ci la progres, la îmbunătăţirea jocului nostru, trebuie să ne gândim că am făcut nişte greşeli şi să înceram cu calm şi muncă să progresăm. Noi trebuie să ne gândim la muncă şi să muncim. Şi, la finele anului, vom vedea unde suntem", a declarat Mangia, la Digi Sport.

Mangia a explicat apoi jocul echipei sale: "Nu m-a surprins Dică. FCSB e o echipă foarte bună cu jucători cu mari calităţi, am făcut erori, trebuie să le reparăm, e important să învăţăm din greşeli. Trebuie să învăţăm să fim echilibraţi. Dacă suntem echilibraţi, e un punct bun de plecare. De obicei, nu vorbesc la finalul meciurilor, dar azi le-am zis ceva băieţilor. Ceea ce s-a întâmplat în teren spune că e o diferenţă între noi şi FCSB. La 3-1 pentru ei, noi nu am ştiut să gestionăm situaţia cu luciditate".

FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-2, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a 16-a a Ligii 1, şi a devenit noul lider al campionatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici