Diana Bulimar a câştigat finala la individual-compus, la reuniunea din Olanda

Gimnasta Diana Bulimar a câştigat, sâmbătă, finala la individual-compus, la reuniunea de la Alphen aan den Rijn (Olanda), calificându-se şi în finalele de duminică de la sărituri, bârnă şi sol, în ultima fiind calificată şi Sandra Izbaşa.

236 afișări
Imaginea articolului Diana Bulimar a câştigat finala la individual-compus, la reuniunea din Olanda

Diana Bulimar (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

Diana Bulimar a cucerit medalia de aur în finală la individual-compus, cu un total de 57.533 puncte, fiind urmată pe podium de Elisabeth Seitz (Germania, 54.833) şi de Noel van Klaveren (Olanda, 54.667).

Bulimar a obţinut următoarele note: 15.000 la sărituri, 13.533 la paralele, 14.767 la bârnă şi 14.233 la sol. Bulimar a fost pe primul loc la sărituri, bârnă şi sol.

De asemenea, în finala la sol s-a calificat şi Sandra Izbaşa, cu nota 13.400, acesta fiind singurul aparat la care a evoluat la Alphen aan den Rijn.

Finalele pe aparate au loc duminică.

Cele două gimnaste se pregătesc pentru participarea la Campionatul Mondial din Belgia, care va debuta în 30 septembrie, la Antwerp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici