Didier Deschamps şi-a prelungit pentru încă doi ani contractul de selecţioner al Franţei

Selecţionerul naţionalei Franţei, Didier Deschamps, al cărui contract expira după turneul final al Cupei Mondiale din 2014, şi-a prelungit înţelegerea pentru încă doi, a anunţat, marţi noapte, preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Noel Le Graet.

88 afișări
Imaginea articolului Didier Deschamps şi-a prelungit pentru încă doi ani contractul de selecţioner al Franţei

Didier Deschamps (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Didier Deschamps are tot sprijinul şi va continua în funcţia de selecţioner până în 2016", a declarat Le Graet, după calificarea Franţei la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia.

Deschamps, în vârstă de 45 de ani, se află pe banca tehnică a reprezentativei franceze din iulie 2012 şi va fi selecţioner şi la Campionatul European din 2016, care va fi găzduit de Franţa.

Reprezentativa Franţei s-a calificat la Cupa Mondială, după ce a câştigat, cu scorul de 3-0, meciul disputat marţi, în compania selecţionatei similare a Ucrainei, în manşa retur a barajului de accederea la turneul final din Brazilia.

Golurile au fost marcate de Sakho '22, Benzema '34 şi Gusev '72 (autogol).

În tur, Ucraina s-a impus cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici