Didier Drogba se retrage din activitate

Atacantul Didier Drogba se retrage din activitate, a anunţat, miercuri, L'Equipe, citând surse canadiene care notează că ivorianul l-a informat pe preşedintele clubului Montreal Impact de decizia luată.

343 afișări
Imaginea articolului Didier Drogba se retrage din activitate

Didier Drogba se retrage din activitate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform sursei citate, Drogba va face parte din staful tehnic al echipei Chelsea Londra, urmând să ocupe funcţia de secund al lui Guus Hiddink.

Didier Drogba, în vârstă de 37 de ani, a evoluat în cariera sa la formaţiile Le Mans, Guingamp, Olympique Marseille, Chelsea Londra, Shanghai Shenhua, Galatasaray Istanbul şi Montreal Impact.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici