Diego Maradona: Aş antrena naţionala Argentinei pe gratis

Diego Maradona, legendarul fotbalist argentinian în vârstă de 55 de ani, s-a oferit să antreneze din nou naţionala Argentinei după demisia lui Gerardo Martino, antrenorul cu care "Pumele" au pierdut două finale consecutive de Copa America, de data aceasta pe gratis, conform Associated Press.

265 afișări
Imaginea articolului Diego Maradona: Aş antrena naţionala Argentinei pe gratis

Diego Maradona: Aş antrena naţionala Argentinei pe gratis

Maradona a mai antrenat naţionala Argentinei în perioada 2008-2010, conducând de pe bancă tehnică naţionala la Campionatul Mondial din 2010, unde "Pumele" au ajuns până în sferturile de finală. În cele din urmă, Argentina a pierdut, scor 4-0, în faţa Germaniei, iar înfrângerea a dus la demiterea sa.

"Dacă oficialii federaţiei consideră că pot reconstrui echipa, mă voi apuca şi o voi face gratis", a spus Maradona, citat de Associated Press.

În ciuda declaraţiilor lui Diego Maradona, acesta nu a fost inclus pe lista numelor de antrenori ce-l pot succeda pe Gerardo Martino. Printre variantele luate în calcul de oficialii federaţiei se numără Marcelo Bielsa, Miguel Angel Russo, Marcelo Gallardo, Jorge Burruchaga şi Nery Pumpido.

Argentina nu a mai câştigat un trofeu major de 23 de ani. În 1993, naţionala Argentinei cucerea Copa America, în Ecuador.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici