Diego Maradona, interviu senzaţional: Am fost răpit de un OZN şi mi-am pierdut virginitatea la 13 ani cu o femeie în vârstă

Legendarul fotbalist Diego Maradona a susţinut într-un interviu recent faptul că a fost răpit de un OZN şi că şi-a pierdut virginitatea la vârsta de 13 ani cu o femeie în vârstă.

1383 afișări
Imaginea articolului Diego Maradona, interviu senzaţional: Am fost răpit de un OZN şi mi-am pierdut virginitatea la 13 ani cu o femeie în vârstă

Diego Maradona, interviu senzaţional: Am fost răpit de un OZN şi mi-am pierdut virginitatea la 13 ani cu o femeie în vârstă

Antrenorul în vârstă de 59 de ani al echipei Gimnasia a făcut aceste comentarii în timpul unui interviu acordat TyC Sports.

Întrebat ce crede despre existenţa extratereştrilor, Maradona a răspuns: ”Odată, după ce am băut mai multe pahare în plus, am lipsit de acasă trei zile. Când m-am întors, am spus că m-a răpit un OZN. Am zis:<<M-au răpit. Nu mai ţin minte nimic>>.

Fostul mare fotbalist a fost întrebat şi la ce vârstă şi-a pierdut virginitatea, iar Maradona a răspuns: ”La vârsta de 13 ani, în subsolul unei case, cu o femeie în vârstă. Eu stăteam deasupra şi ea citea ziarul”.

Maradona a mai spus că i-ar invita pe Lionel Messi, Gabriel Heinze şi Carlos Tevez pe iahtul său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici