Dinamo a câştigat meciul cu Viitorul din etapa a patra a Ligii I Betano

Dinamo şi Viitorul au închis etapa cu numărul patru a sezonului 2018-2019 de Liga 1 şi au continuat tradiţia meciurilor spectaculoase cu care ne-au obişnuit.

239 afișări
Imaginea articolului Dinamo a câştigat meciul cu Viitorul din etapa a patra a Ligii I Betano

Dinamo a câştigat meciul cu Viitorul din etapa a patra a Ligii I Betano

Campioana României din sezonul 2016-2017, fără Gică Hagi pe bancă, a bifat prima ocazie a meciului. Artean, după 16 minute fără ocazii notabile, şi-a încercat norocul de la mijlocul terenului cu o minge expediată puţin peste poartă lui Penedo. Ricardo Grigore a replicat câteva minute mai târziu, cu o ”torpilă” de la aproximativ 30 de metri, dar pe lângă poarta constănţeană. Mahlangu putea deschide scorul, după ce şi-a pus în valoare viteza şi a recepţionat o pasă excelentă venită din piciorul lui Daniel Popa, dar şutul său slab a trecut pe lângă poarta lui Cojocaru. La faza imediat următoare, Denis Drăguş a trecut şi el în viteză de apărarea schimbată a lui Florin Bratu, şi a finalizat cu un şut slab, prins cu uşurinţă de goalkeeper-ul panamez al ”câinilor”.

Deian Sorescu, unul dintre cei mai promiţători tineri din ”curtea” lui Dinamo, a trecut pe lângă deschiderea scorului, după ce nu a putut relua din alunecare un şut slab al lui Dan Nistor, iar mingea s-a dus în afara terenului. Daniel Popa şi Mahlangu au fost protagoniştii unei faze spectaculoase, în minutul 34. Daniel Popa a trecut cu un dribling spectaculos de Ţîru şi i-a pasat decisiv în careu mijlocaşului sud-african, care nu l-a iertat pe Cojocaru şi a deschis scorul în Ştefan cel Mare. Acelaşi Daniel Popa l-a mai pus odată la încercare pe Cojocaru cu un şut pe jos, reţinut de fostul goalkeeper al FCSB-ului, iar Istvan Kovacs a pus punct unei prime părţi pe măsura aşteptărilor.

Mihai Popescu putea ”îngropa” echipa lui Bratu imediat după pauză, după ce a deviat spre poarta lui Penedo o minge trimisă în careu de Denis Drăguş, dar atenţia portarului de 36 de ani nu a lăsat ca situaţia pe tabelă să se schimbe. Luchin, revenit pe stadionul echipei cu care a câştigat două trofee, l-a ”scos din joc” pe Daniel Popa într-un duel corp la corp, după ce acesta recepţionase o pasă perfectă venită din piciorul lui Dan Nistor. Elevii lui Bratu puteau închide meciul în două rânduri. Prima oară prin şutul puternic semnat de Ricardo Grigore, pe lângă poarta lui Cojocaru, iar apoi prin ocazia lui Salomao, care a finalizat cu un şut slab o pasă primită de la Dan Nistor. Jocul s-a încheiat fără ocazii notabile preţ de câteva minute, astfel că Dinamo şi-a ”adjudecat” trei puncte importante, care mai ”spală” meciul înfrângerea din etapa precedentă, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 3-2. Pentru echipa lui Florin Bratu urmează o deplasare grea, pe terenul campioanei CFR Cluj, iar Viitorul va juca pe teren propriu, împotriva lui Gaz Metan Mediaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici